EB2 Tillett B5 Elise-beugels

161,00

EB2 Tillett B5 Elise-beugels voor montage op originele geleiders.Deze 3 mm dikke stalen montagebeugelset is ontworpen om op de bestaande Elise / Exige-geleiders te passen en stelt de bestuurder in staat de hoek, hoogte van de B5-stoel aan te passen.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: EB2 Categorieën: , Tags: ,

EB2 Tillett B5 Elise-beugels

EB2 Tillett B5 Elise-beugels voor montage op originele geleiders.Deze 3 mm dikke stalen montagebeugelset is ontworpen om op de bestaande Elise / Exige-geleiders te passen en stelt de bestuurder in staat de hoek, hoogte van de B5-stoel aan te passen.Ze hebben ook bevestigingspunten voor de originele veiligheidsgordelbevestigingen of ze kunnen worden gebruikt voor een raceharnas. Het wordt afgeraden om stoelverstellopers te gebruiken op een race- of trackdag. 1,25 kg Bevat: 2 EB2 B5-beugelsElise en Exige vloerbevestigingsgaten en geleiders veranderden van ontwerp vanaf 2017. Deze beugels passen niet op auto’s met VIN-serienummer 1457 of hoger.

 

Tillett Racing Seats

Tillett Racing Seats stimuleert de ontwikkeling van de producten door te concurreren en te testen tussen de beste coureurs ter wereld. Steve, zijn zoon Archie en dochter Laura hebben door heel Europa gereisd om hun producten in de meest competitieve arena te ontwikkelen. Hierdoor houden ze voortdurend contact met de beste internationale raceteams, fabrikanten en coureurs. De producten zijn dan afgestemd op de nieuwste chassistrends en een voorsprong op de concurrentie. In de loop der jaren leest de lijst met coureurs die worden geholpen en gesponsord door Tillett Racing Seats als een who’s who van de autosport-elite. Lewis Hamilton, Max Verstappen, Michael Schumacher, Lando Norris, Kimi Raikkonen, Hekki Kovalinen, Robert Kubica, Jenson Button, Paul Di Resta, Anthony Davidson en wijlen Daniel Wheldon, zijn slechts enkele van de chauffeurs uit het verleden en heden die Tillett hebben gebruikt zitplaatsen tijdens het racen met karts.Uit dit ontwikkelingsprogramma voor racediensten kwam de Ribtec-reeks ribbeschermers. Toen de Tillett-ribbeschermer in 1996 werd uitgebracht, was er nog niets dat op de markt verkrijgbaar was. De hardere buitenschaal en de verlengde rand van zacht schuim van de Ribtec hebben het ontwerp van dit product wereldwijd veranderd, nu hebben alle effectieve ribbeschermers hun wortels in het originele Tillett-product.In 1996 moesten innovaties in het RTM-proces de productie aanzienlijk versnellen en de productkwaliteit verbeteren. In 2000 werd een snijrobot overgenomen om het proces verder te mechaniseren, de productie te versnellen en de nauwkeurigheid van de afgewerkte onderdelen te verhogen. Een constant streven naar perfectie van composieten blijft tot op de dag van vandaag, met de nieuwste ontwikkelingen die laminaten op een ander kwaliteitsniveau creëren, niet alleen in de racewereld, maar in de composietindustrie als geheel.

Gewicht 2 kg
Scroll naar top