Aangepaste openingstijden KERTSPERIODE : Klik hier voor meer informatie!

EB1 Tillett zijmontage stoelbeugels voor de B5

376,72

EB1 Tillett zijmontage stoelbeugels voor de B5.De sterke en stijve EB1-montagebeugel is gemaakt van 3 mm dik staal en is ontworpen om stevig te passen op de B5 voor weg- en baantoepassingen.De EB1-beugel kan worden gebruikt in zowel bestuurders- als passagierszijde van auto’s met het stuur links en rechts.

Artikelnummer: EB1 Categorieën: , Tags: ,

EB1 Tillett zijmontage stoelbeugels voor de B5

EB1 Tillett zijmontage stoelbeugels voor de B5. De sterke en stijve EB1-montagebeugel is gemaakt van 3 mm dik staal en is ontworpen om stevig te passen op de B5 voor weg- en baantoepassingen.De EB1-beugel kan worden gebruikt in zowel bestuurders- als passagierszijde van auto’s met het stuur links en rechts. De EB1-beugel heeft geïntegreerde heupgordelbevestigingspunten voor een raceharnas of de originele Lotus-riemen en maakt aanpassing van de zithoek, hoogte en beenlengte mogelijk in stappen van 5 mm.Inclusief fittingen als aanvulling op de set die bij de B5-stoel wordt geleverd.2,2 kg Bevat: 2 EB1 stalen beugels Elise en Exige vloerbevestigingsgaten en geleiders veranderden van ontwerp vanaf 2017.Deze beugels passen niet op auto’s met VIN-serienummer 1457 of hoger.

Tillett Racing Seats

Tillett Racing Seats stimuleert de ontwikkeling van de producten door te concurreren en te testen tussen de beste coureurs ter wereld. Steve, zijn zoon Archie en dochter Laura hebben door heel Europa gereisd om hun producten in de meest competitieve arena te ontwikkelen. Hierdoor houden ze voortdurend contact met de beste internationale raceteams, fabrikanten en coureurs. De producten zijn dan afgestemd op de nieuwste chassistrends en een voorsprong op de concurrentie. In de loop der jaren leest de lijst met coureurs die worden geholpen en gesponsord door Tillett Racing Seats als een who’s who van de autosport-elite. Lewis Hamilton, Max Verstappen, Michael Schumacher, Lando Norris, Kimi Raikkonen, Hekki Kovalinen, Robert Kubica, Jenson Button, Paul Di Resta, Anthony Davidson en wijlen Daniel Wheldon, zijn slechts enkele van de chauffeurs uit het verleden en heden die Tillett hebben gebruikt zitplaatsen tijdens het racen met karts.Uit dit ontwikkelingsprogramma voor racediensten kwam de Ribtec-reeks ribbeschermers. Toen de Tillett-ribbeschermer in 1996 werd uitgebracht, was er nog niets dat op de markt verkrijgbaar was. De hardere buitenschaal en de verlengde rand van zacht schuim van de Ribtec hebben het ontwerp van dit product wereldwijd veranderd, nu hebben alle effectieve ribbeschermers hun wortels in het originele Tillett-product.In 1996 moesten innovaties in het RTM-proces de productie aanzienlijk versnellen en de productkwaliteit verbeteren. In 2000 werd een snijrobot overgenomen om het proces verder te mechaniseren, de productie te versnellen en de nauwkeurigheid van de afgewerkte onderdelen te verhogen. Een constant streven naar perfectie van composieten blijft tot op de dag van vandaag, met de nieuwste ontwikkelingen die laminaten op een ander kwaliteitsniveau creëren, niet alleen in de racewereld, maar in de composietindustrie als geheel.

 

 

Gewicht 3 kg
Fabrikant

Scroll naar top