Alpinestars Tech 1 ZX FIA handschoen Navy Blauw Wit Rood

159,95

Alpinestars Tech 1 ZX FIA handschoen Navy Blauw Wit Rood is voorzien met stiknaden aan de buitenzijde, FIA homologatie en een palm met optimaal stuurgevoel.  Bruikbaar op diverse type sturen.

Wissen

Alpinestars Tech 1 ZX FIA handschoen Navy Blauw Wit Rood

Alpinestars Tech 1 ZX FIA handschoen Navy Blauw Wit Rood geeft als resultaat dat de handen minder vermoeid zullen zijn door de premium materiaalkeuze van Alpinestars, met als gevolg dat de handen minder snel opzwellen.

Deze handschoen bestaande uit innovatieve nomex en brandvertragende katoenweefsel, voorzien met het stiksel van de naden aan de buitenzijde. Deze eigenschappen geven een optimale temperatuur en gevoelscontrole van de hand op het stuur.

De palm is ontworpen met een vernieuwende gripbehandeling voorzien met silicone pads voor een uitstekend gripgevoel en een maximale bewegingsvrijheid van de vingers.

Gewicht 0.5 kg
Maatkeuze Alpinestars Handschoen Racing

S (Handomtrek zonder duim 18-21,5 cm), M (Handomtrek zonder duim 20-24 cm), L (Handomtrek zonder duim 23-26,5 cm), XL (Handomtrek zonder duim 25,5-29 cm), XXL (Handomtrek zonder duim 28-32 cm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.