Alpinestars Tech 1 ZX FIA handschoen Antraciet Zwart Rood

159,95

Alpinestars Tech 1 ZX FIA handschoen Antraciet Zwart Rood is bruikbaar op diverse type van sturen, stiknaden voorzien aan de buitenzijde.  Zéér ventilerende handschoen.

Wissen

Beschrijving

Alpinestars Tech 1 ZX FIA handschoen Antraciet Zwart Rood

Alpinestars Tech 1 ZX FIA handschoen Antraciet Zwart Rood is ontworpen om aan de eisen te voldoen van de piloten die veel belang hechten aan een maximaal stuurgevoel.

Deze handschoen bestaande uit innovatieve nomex en brandvertragende katoenweefsel, voorzien met het stiksel van de naden aan de buitenzijde. Deze eigenschappen geven een optimale temperatuur en gevoelscontrole van de hand op het stuur.  Door de keuze van een optimaal ventilerende stof, zwellen de handen minder snel op.

De palm is ontworpen met een vernieuwende grip behandeling voorzien met silicone pads voor een uitstekend grip gevoel en een maximale bewegingsvrijheid van de vingers.

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Maatkeuze Alpinestars Handschoen Racing

S (Handomtrek zonder duim 18-21,5 cm), M (Handomtrek zonder duim 20-24 cm), L (Handomtrek zonder duim 23-26,5 cm), XL (Handomtrek zonder duim 25,5-29 cm), XXL (Handomtrek zonder duim 28-32 cm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.