Alpinestars Supermono Autosportschoen Navy Wit Rood

359,95

Alpinestars Supermono Autosportschoen Navy Wit Rood is tot stand gekomen door de nauwe samenwerking van Alpinestars met toppiloten in diverse disciplines van de autosport. Alpinestars Monoshoes: trendy autoraceschoenen, welke extreem licht zijn, zonder veters enkel velcro.

Wissen

Beschrijving

Alpinestars Supermono Autosportschoen Navy Wit Rood

Alpinestars Supermono Autosportschoen Navy Wit Rood is tot stand gekomen door de nauwe samenwerking van Alpinestars’ Research & Development’ team en toppiloten in diverse disciplines van de autosport.  Deze zéér innovatieve schoen is ontworpen van kangoeroe leder ‎met microperforatie delen voor optimale luchtdoorlaatbaarheid en maximaal pedaalgevoel.  Trendy autoraceschoenen, welke extreem licht zijn, zonder veters enkel velcrosluiting, flexibel, lichtgewicht en koelingseffect. Dit model is het neusje van de zalm voor elke autopiloot en is personaliseerbaar.

In combinatie met de Alpinestars Supertech overall bekom je een zeer mooie uitstraling met tal van technische voordelen waardoor je de lichaam optimaal kan functioneren.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Maatkeuze Alpinestars Schoen FIA

37 (US 5), 38 (US 6), 39 (US 7), 40 (US 7,5), 41 (US 8,5), 42 (US 9), 43 (US 10), 44 (US 11), 45,5 (US 12), 47 (US 13)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.