Arai Helmet GP-5W : OUTLET

254,00

De Arai Helmet GP-5W : OUTLET is een full-face helm met een super complexe schaal gevaardigd uit laminaat. De keuring van deze helm loopt tot 31/12/2018, daarom is deze helm perfect voor trackdayliefhebbers omdat de helmen niet gekeurd hoeven te zijn. Prijskwaliteit dus een topper!

Met de komst van de nieuwe collectie, worden de laatste collectie stuks verkocht aan verlaagde prijzen.  OP=OP!

Wissen

Beschrijving

Arai Helmet GP-5W : OUTLET

De Arai Helmet GP-5W : OUTLET is een full-face helm met een super complexe schaal gevaardigd uit laminaat. Deze constructie is ontworpen om zowel sterk en lichtgewicht te zijn. Ideaal voor tourwagens omdat de vizieropening breder is dan andere Arai helmen, maar de helm kan ook worden uitgerust met een volledig vizier voor gebruik in de formulewagens. De helm wordt geleverd zonder volledig vizier, maar met een zoals weergegeven op de productfoto. De GP-5W helm is HANS compatibel.

De keuring van deze helm loopt tot 31/12/2018, daarom is deze helm perfect voor trackdayliefhebbers omdat de helmen niet gekeurd hoeven te zijn. Prijskwaliteit dus een topper!

Met de komst van de nieuwe collectie, worden de laatste collectie stuks verkocht aan verlaagde prijzen.  OP=OP!

Waarom Arai?

5 KEER GEÏNSPECTEERD

Ja. Niet een keer, maar in totaal vijf keer. Iedere Arai helm wordt geïnspecteerd door verschillende kwaliteit inspecteurs. Bovendien, van ribbels in de shell naar het gebied van verf, van shell inspectie om de eindcontrole, telkens wanneer een ambachtsman aan een helm werkt, inspecteert hij het in detail om ervoor te zorgen dat de klant een perfect eindproduct krijgt. In elke Arai vindt u de handtekening van de man die het gemaakt heeft.

WAAROM DE ARAI RACERS HELMEN HELEMAAL DEZELFDE ALS ZIJN DEGENE DIE OP DE MARKT

De Arai helm dat u bij uw lokale dealer kunt kopen is de helemaal dezelfde helm als de racers in F1,Indycar, Nascar, MotoGP, WSBK, BSB, enz. Geen speciale, dit is een alleen-racer modellen waarvan enige gelijkenis met die je koopt is de kleurstelling. Het is geen toeval dat meer dan de helft van alle Formule1-coureurs liever Arai draagt. Dit feit moet u veel vertellen over Arai en haar normen. In de woorden van Mr. Mitch Arai, de president en de zoon van de stichter: “Hoe kan je zeggen één iemands hoofd is meer waard dan andermans?”

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Maatkeuze Arai Racing

Small (hoofdomtrek 55-56 cm)

Translate »