Next Event Speedwear POP-UP : IAME EuroSeries 20 tem. 23 April 2023 (Mariembourg) & Skylimit Car Club Day!
HET IS BIJNA WEER ZO VER!
Banner opendeurdag 2022 top banner-01
OP 25, 26 en 27 NOVEMBER

SHOPPINGWEEKEND!

Ons shopping weekend met een extra persoonlijk tintje. Onder het genot van een hapje en een drankje kan je als eerste  kennismaken met het nieuwe assortiment voor 2023. Bovendien profiteer je tijdens deze dagen van een aantrekkelijke korting en maak je tevens kans op mooie prijzen bij de Speedwear Tombola!

Autoracen en Karting populairder dan ooit!

Toonaangevende leveranciers zoals onder andere Alpinestars, Sparco, Arai, Schuberth, Zamp staan dan ook niet stil hierdoor zijn er voor 2023 weer tal van noviteiten en nieuwe producten. Tijdens ons Black Friday & shopping weekend laten we u er graag mee kennismaken.

Helmen

De innovatie rondom autoracehelmen en kartinghelmen staat niet stil. Kom tijdens ons shoppingweekend kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen bij Schuberth’s nieuwste autoracehelm de SF4 of de SK1 karthelm van Schuberth. Ook Zamp begint 2023 met een compleet nieuw gamma autosport- en kartinghelmen die moet je beslist zien! Daarnaast is het een absolute aanrader om de pre-painted helmets van Arai te ontdekken. Wil je jouw huidige helm aan een keuring laten onderwerpen neem deze mee zo weet je zeker dat je het nieuwe seizoen veilig de baan op gaat.

Uitrusting

Qua uitrusting zitten de grote merken zoals Alpinestars, P1 Advanced Racewear en Sparco ook niet stil. Zo introduceert P1 Advanced Racewear de custom FIA schoenen hiermee race je met jouw favoriete design.

Nieuwsbrief banner Overalls

Zowel Alpinestars en P1 Advanced Racewear introduceren een groot aanbod aan nieuwe kleuren en designs van overalls, handschoenen en schoenen. Sparco introduceert bovendien de Sparco KS een 100% fully customizable overall en tal van andere nieuwigheden.

ShoppingWeekend!

Speedwearshop en adres

Vrijdag 10:00 - 21:00

Zaterdag 10:00 - 19:00

Zondag 10:00 - 18:00

Speedwear Helmet Airbrush

LIVE

Airbrush sessies


25 - 26 - 27
November '22

airbrush helm
CATEGORIEËN
Autosport
AUTOSPORT
Karting
KARTING
Personalisatie teamwear en promotiekleding Lees verder op: https://www.speedwear.be/personalisatie-teamwear-en-promotiekleding
PERSONALISATIE
Speedwear-casual-wear
CASUAL WEAR
Simracen
SIMRACEN
Scroll naar boven