Schroth Racing

Al meer dan 70 jaar produceert SCHROTH raceharnassen. Sinds 1960 voert SCHROTH crashtests uit om de productkwaliteit en -prestaties verder te verbeteren om te voldoen aan de toenemende veiligheidseisen. Met de kennis die is opgedaan tijdens onze uitgebreide tests, is SCHROTH de technologieleider op het gebied van raceharnassen, die levert aan F1, IndyCar, WRC, NASCAR, Porsche, ALMS, Dakar Rally, FIA GT en vele andere topteams en series wereldwijd!

Schroth Racing HANS Systemen

Autosport harnassen H.A.N.S van Schroth Safety products. Deze producten worden gemaakt door de wereldleider op het gebied van veiligheid en bescherming. Daardoor zijn ze wereldwijd door racers gekozen voor hun ongeëvenaarde bescherming. Ons team van experts staat klaar voor u om het juiste harnas te kiezen alsook kan u de pasmodellen van de ExGel pads testen en het verschil zelf ervaren in comfort.

Trackdays
Naast competities of autosportraces is het sterk aanbevolen om een HANS systeem ook te dragen tijdens track-days. Het volledige gamma bevat de nieuwste SFI en de lichtste FIA-goedgekeurde FHR-modellen tot op heden.

Schroth Racing Veiligheidsgordels

Hulp en advies
Heeft u hulp of advies nodig bij het bepalen van uw keuze dan horen wij dit graag. In onze winkel te Herentals staat ons professioneel team voor u klaar om u met raad en daad bij te staan voor het maken een verantwoorde keuze.

Schroth Racing