Speedweargraphix.be

Speedweargraphix, ontwerp zelf snel en eenvoudig een custom made ontwerp op onze configurator.

Speedwear designteam

Het Speedwear designteam realiseert de door u gewenste uistraling aan de hand van de door u aangereikte ontwerpen. Heeft u nog geen idee? Ook dan helpen wij u graag verder. Samen bekijken uw wensen en beginnen we met het ontwerp. Zodra u tevreden bent vangen wij aan met de productie.

Helm personalisatie

Helmdesign

Uw standaard helm uitgevoerd in uw eigen uitstraling. Naar wens uw helm helemaal laten ontwerpen.

Personalisatie race en kartkleding

Race kleding

Het ontwerpen, personaliseren en realiseren van uw race- of karting kleding, ons designteam staat voor u klaar.
Mijn raceuitrusting zoals mijn raceoverall en mijn helm wilde ik laten personaliseren. Vooraf geen idee waar ik moest beginnen. Gelukkig werd ik bij Speedwear bijgestaan door een ervaren designteam. Daardoor heb ik nu de gewenste uitstraling. David

Technieken

Er zijn verschillende technieken om uw kleding te voorzien van de door u gewenste logo’s, namen en afbeeldingen. Zeefdrukken en borduren zijn de bij ons meest toegepaste duurzame oplossingen. Wij passen deze vooral toe op race- en kartkleding, tevens voor promotionele doeleinden of het creëeren van teamgeest voor bedrijven, scholen en instellingen.

Race- en kartkleding

Racekleding voor de coureurs en hun uitrusting worden volledig voorzien van het door u gewenste design. Uw sponsoren komen optimaal in beeld en de kleurstelling is volledig afgestemd op de overige leden van het team.

Autoracesport

In de autoracesport realiseren wij de personalisatie op onder andere de Fia goed gekeurde racepakken van Alpinestars, P1 Advanced Racewear e Sparco.

Kartingsport

Uw kartuitrusting wordt gepersonaliseerd op merken zoals Alpinestars, Sparco, Xzuit en Arroxx.

Met X’zuit kan u in alle soorten templates en kleuren uw eigen kartpak ontwerpen. Met een uniek kartpak kan u zich als individu of team onderscheiden van de andere raceteams. Zo proberen wij als volgt u zo goed mogelijk te laten voelen in een trendy X’zuit:

– Zend ons uw idee via mail of uw design via de Speedwear Graphix website

– Laat onze medewerkers u adviseren door kleurencombinaties of designelementen toe te voegen zoals sponsorlogo’s, stripings, …

– Na goedkeuring van het ontwerp kan uw unieke X’zuit op maat gemaakt worden. Met een fabricatietermijn van 4 weken heeft u een prachtige creatie welke zal schitteren op het karting circuit.

Helmen

Uw autoracehelm of karthelm in de door u gewenste uitstraling. Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden die ons designteam voor u ontwikkelt, uitwerkt en realiseert.

Promotiekleding

Promotiekleding niet alleen op de circuits maar ook daarbuiten is uw sportteam, bedrijf, school, universiteit of instelling optimaal herkenbaar. Denk hierbij aan onder andere aan kleding zoals sweaters, t-shirts, petten en mutsen.

SpeedwearGraphix.be

Zelf uw ontwerp samenstellen? Klik dan hier en bekijk de vele mogelijkheden voor de gewenste uitstraling.

Benieuwd en wilt u meer weten?

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van het personaliseren van uw kart- of raceuitrusting. Bel dan met 003214261421 of vul hiernaast uw gegevens in dan nemen wij zo spoeding mogelijk contact met u op.

Speedwear Design Team

Translate »