fbpx

Over ons

Speedwear, een dynamisch bedrijf met een gespecialiseerd team dat de beste service aan onze klanten geeft. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden in de autosport, karting, rally en diverse disciplines? We zijn reeds 18 jaar de toonaangevende shop voor zowel de professionele als voor de hobbyrijders.

We hebben tevens alle mogelijkheden in huis om uw totale autosport, rally of kart uitrusting te personaliseren. Van Top (helmen) tot Teen (schoenen) hebben wij alles voor uw favorite sport in huis. Bovendien kunnen we tevens alles zoals de race overalls en de kartpakken, helmen, schoeisel teamwear noem maar op geheel naar uw eigen wens  personaliseren. Hierbij wordt niets aan het toeval overgelaten. 

Een tevreden klant staat voor ons voorop! 

 

Onze winkel is gelegen in Herentals, vlakbij Antwerpen (BE), tevens zijn we altijd aanwezig tijdens nationale autosport en karting races, waar u van harte welkom bent om ons buitengewone gamma te ontdekken en onmiddellijk te kopen in de auto-en kartuitrusting.

Wim & Wendy Eyckmans-Van Roy, de oprichters van Speedwear, zijn reeds 18 jaar actief met hun winkel in de auto en kartsport.  Door de jaren heen hebben zij hun bedrijf mooi uitgebouwd met een professioneel team om de klanten op een efficiënte wijze te helpen. Zij zijn altijd beschikbaar voor iedere vraag over de producten van Speedwear!