Aangepaste openingstijden KERTSPERIODE : Klik hier voor meer informatie!

Adidas Motorsport

Adidas Motorsport

Adidas Motorsport autosport en kartsportkleding en schoenen zijn van een zeer hoge Duitse kwaliteit. Dit omdat de kleding en schoenen zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste technologie en kennis van veiligheid. Als gevolg hiervan bieden de kleding en schoenen uiteindelijk een zeer hoog niveau van bescherming en comfort.

Racekleding, handschoenen en schoenen

Alle Adidas Motorsport autoracekleding en raceschoenen worden pas op de markt gebracht na lang onderzoek en uitgebreid testen. Deze Duitse topkwaliteit staat uiteindelijk borg voor optimale veiligheid en bescherming. Tevens is er zeer veel aandacht voor het comfort en gebruiksgemak. Adidas kleding, handschoenen en schoenen uiteindelijk de nieuwe standaard voor de coureurs en piloten in de auto-, en kartsport.

Raceoveralls

De Adidas autosport raceoveralls worden bovendien ontwikkeld in nauwe samenwerking met toonaangevende onderzoeksfaciliteiten en ervaren Adidas-testpiloten van NASCAR, IndyCar, LMP1 & GT. Alle facetten komen aan bod. Met name wordt kritisch gekeken naar alle toe te passen materialen. Zodat het uiteindelijke product voldoet aan alle veiligheidseisen en er bovendien fraai uitziet. Als gevolg van de toepassing van ClimaCool-stoffen waarmee de raceoveralls zijn samengesteld, wordt actief warmte en zweet van het lichaam weggevoerd. Hierdoor is zijn de overalls heerlijk comfortabel.

Autorace Handschoenen

Alle Adidas autorace handschoenen voldoen aan de brandwerende FIA homologatie eisen. Tevens zijn de handschoenen zeer comfortabel en bieden bovendien een uitstekende grip. Uiteindelijk zijn ze leverbaar in een groot aantal maten en verschillende kleurencombinaties die mooi aansluiten op de ontwerpen van de andere Adidas racekleding.

Karthandschoenen

De ruime collectie Adidas Motorsport karthandschoenen biedt voor elke karter een passende oplossing. Zowel voor de jeugdige en beginnende karter als voor de volwassen en ervaren coureur. Doordat de Adidas kart handschoenen zijn ontworpen op basis van de ervaringen en de wensen van gerenommeerde kartingcoureurs bent u zeker van de topkwaliteit.

Raceschoenen

Als wereldberoemd sportmerk dat bekend staat om modieuze hoogwaardige sportschoenen, kunt u dezelfde kwaliteit van Adidas Motorsport Raceschoenen verwachten. Het resultaat mag er zijn en daarom hebben Adidas raceschoenen een ultieme pasvorm, zijn ze comfortabel, hebben ze tevens een optimale gevoeligheid en grip en bieden ze bovendien een perfecte bescherming.

Karting Schoenen

De Adidas Motorsport Karting schoen maakt een integraal onderdeel uit van de collectie Adidas racekleding zijn natuurlijk van een hoge kwaliteit. Kart XLT laarzen van Adidas beschikken over een ultra lichtgewichte samenstelling van kunstleer zodat er een zo hoog mogelijk niveau van kracht en duurzaamheid wordt geboden. Leverbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen.

Nomex Onderkleding

Veiligheid voor de coureur of piloot staat voorop. Adidas Motorsport Nomex Onderkleding voldoet aan de hoge eisen die je mag verwachten. Het assortiment voor zowel de autosport als de kartsport kunnen we onderverdelen in; Shirts, Boeken, sokken en Balaclava’s.
Scroll naar top