Karting helm accessoires

Karting helm accessoires

Karting helm accessoires voor uw Arai of Sparco helm. Bekijk ons ruime aanbod aan

  • Vizieren
  • Montagekits
  • Helmrubbers
  • etc.

Karting helm accessoires

Karting helm accessoires zoals een vizier in een eigen gewenste uitvoering en kleur. Een vizier heeft meerdere functies, Allereerst biedt het een bescherming van de ogen tegen zwevend vuil of insecten. Daarnaast zorgt het voor een verbetering van het zicht in verschillende situaties zoals bij zonnig weer, bewolkt, regenachtig en binnen of buiten karten. Voor iedere situatie is er een passende oplossing.

Schroevenkits voor uw karthelm

Omdat het nut van een vizier een niet te onderschatten zaak is, is uiteindelijk een goede reserve schroeven set van groot belang. Dit garandeert immers een goede bevestiging van uw helm en uw vizier.

 

Overige accessoires

Overige accessoires voor uw karthelm zijn ondere andere tear-offs, voorspoilers, achterspoilers, helm reiniger etc. Heeft u speciale wensen laat het ons weten onze specialisten hebben vast een passende oplossing voor u.

BaseTrimZ Helm Rubber

Gekleurde silicone rubber voor uw karthelm. De Base TrimZ is vervaardigd met behulp van de beste silicone om ervoor te zorgen dat er een perfecte pasvorm en duurzaamheid is bovendien heeft u met gebruik van de correcte lijm, in een mum van tijd de helm-rubber geplaatst.

EyeportTrimZ Helm Rubber

De Eyeport TrimZ is eveneens vervaardigd uit de beste silicone.

De Bullet Z Airduct

De Bullet Z Airduct is een luchthapper speciaal ontworpen voor de bovenkant van de helm. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren : transparant, neon geel, groen, lichtblauw, donkerblauw, neon oranje, neon roze en rood. De luchthapper is bovendien voorzien van dubbelzijdige tape en kan daardoor in een mum van tijd aan de helm worden aangebracht.

Antman Custom Trix

Antman Custom Trix biedt een leuk assortiment van gekleurde grills. U bent niet langer beperkt tot het zwarte standaard ventilatierooster.  Op een eenvoudige manier kunt u deze in uw helm vervangen en creëert u uw eigen smaak. Bij de grill wordt dubbelzijdige tape en instructies meegeleverd zodat u deze aanpassing op een vlotte manier kunt uitvoeren.