0 Items

Karting helm

Karting helm voor een optimale bescherming. Karten is een populaire sport voor jong en oud. Een goede karthelm beschermt het hoofd allereerst bij een crash, verder nog tegen diverse objecten.

Impact

Niemand kan voorspellen hoe de impact op een helm gaat plaatsvinden. De kennis die is opgedaan bij de racerij dient als basis voor de innovaties die hebben plaatsgevonden. Omdat de zeer hoge snelheden bij het racen zorgen voor extreme omstandigheden ligt hier de basis. Het nauwkeurig analyseren van verkeersongevallen hebben uiteindelijk geleid tot zeer geavanceerde helmtechnologie.

Junioren

Voor de kinderen of junioren zijn er speciale junior helmen. Omdat deze een aangepaste schaal hebben is het gewicht gereduceerd, daardoor worden de nekspieren niet overbelast.

Sparco Club X1 Helm voor hobbyrijder

Een ideale helm voor de hobbyrijder. Indien gewenst kan ook deze helm eveneens voorzien worden van standaard vizieren, spiegelvizieren.

Sparco Kartinghelm WTX-CMR   voor de junioren

Sparco Kartinghelm WTX-CMR met CMR 2007 keuring speciaal ontworpen voor kinderen tot 15 jaar.

Arai CK-6

Arai CK-6 speciaal ontworpen voor kinderen tot en met 15 jaar. Bovendien is men verplicht een helm als deze te dragen in de officiële kampioenschappen. Deze lichtgewicht helm is minder belastend voor de nekspieren terwijl de grotere visieropening een bredere kijk geeft op het circuit.