Kartbeurs Lelystad

Het kart evenement in Nederland

Kartbeurs Lelystad was tot en met januari 2018 het kartevenement in Nederland. Kart- en autosportfanaten kwamen graag naar de hangars van AIS Airlines. Wij hebben daar ook altijd graag deel van uit gemaakt. Ondanks een record opkomst in 2018 krijgt dit enigste kartevenement in Nederland, na 5 jaar helaas geen vervolg.

Lelystad kartbeurs-1-2
Personalisatie-Kartbeurs-Lelystad

Noviteiten in de kartsport

Januari was een perfecte maand voor dit evenement. Immers tal van vooraanstaande leveranciers voor kartkleding zoals Alpinestars, Sparco, P1, Adidas Motorsport, X’suit en Arroxx komen in het voorjaar met hun nieuwe kledinglijnen.

Personalisatie

Ook de steeds verdergaande mogelijkheden in personalisatie zijn een interessante ontwikkeling. Die voor de kartpiloot en zijn / haar team een belangrijk onderdeel vormen voor de herkenning. 

Ontwikkeling en veiligheid voor de coureur

Dat de veiligheid van de coureur of kartpiloot voorop staat behoeft geen betoog.

Karthelm

De karthelmen van Arai voeren hier de boventoon. Deze worden steeds lichter in gewicht, immers iedere gram telt mee. Daarnaast worden de helmen steeds veiliger.

Brandwerende onderkleding

Gelukkig staat ook hier de continue ontwikkeling van nog betere bescherming in combinatie van een hoger comfort hoog op de agenda.

Nek- en ribbescherming

Karting bescherming van nek, ribben en bekken, een absolute must voor mannen vrouwen en bovendien onze kinderen. De impact van een crash is één, een goede bescherming als gevolg van de karting beschermings producten is twee. Immers hiermee voorkom of beperk je de schade aan het lichaam.Gelukkig worden deze producten continu verbeterd.

Veiligheid-piloot-Kartbeurs-Lelystad
EAN-EYCKMANS.60-MINI

Ontwikkeling techniek en veiligheid kart

Daarnaast staat de techniek ook niet stil. Denk hierbij aan de nieuwste kartmodellen waarbij de ontwikkeling voor nog betere prestaties in combinatie met veiligheid steeds verder ontwikkeld wordt.

Speedwear Design

Design en de kwaliteit ervan is natuurlijk superbelangrijk. Dat vinden wij van Speedwear ook. Daarom hebben wij naast een eigen designafdeling een volledige geoutilleerde drukkerij in ons pand.

Kwalitatief en duurzaam

Kleding, helmen hebben nogal wat te verduren zowel tijdens het race als erna. De door ons gebruikte bedrukkingsmaterialen zijn zijn duurzaam en kwalitatief. Na talloze wasbeurten oogt de bedrukking nog steeds als nieuw.

Snelheid

Door de aanwezigheid van alle disciplines in ons eigen pand zijn wij in staat snel in te kunnen spelen op uw vraag. Van het leveren van een overall, schoenen, handschoenen tot het ontwerpen en bedrukken ervan.