0 Items

Circuit Zolder Funfastic Merchandising Shop by Speedwear

Speedwear is officiële partner van Circuit Zolder inzake de verkoop van artikelen voorzien met het Circuit Zolder Funfastic logo. Neem een kijkje in onze Circuit Zolder Funfastic Merchandising Shop by Speedwear!

Merchandising shop

 

De Circuit Zolder Funfastic Merchandising Shop by Speedwear is geopend tijdens alle events te Circuit Zolder. Deze events zijn terug te vinden op onze evenementenpagina. Daar vindt u alle autosport en karting events waar het Speedwear team aanwezig zal zijn en u het nodige advies zal kunnen geven.

Als Circuit Zolder member, kan u ook ook uw funfastic geschenk komen afhalen in onze trackshop. Aarzel niet om uw geschenk te komen afhalen en ineens een kijkje te nemen in onze leuke trackshop!

 

Tevens bevinden zich in de Circuit Zolder Funfastic Merchandising shop een beperkte selectie van racepakken, nomex onderkleding, raceschoenen, racehandschoenen en technische artikelen. Ook vindt men een uitgebreid gamma van gadgets terug in onze trackshop met het funfastische Circuit Zolder logo erop verwerkt. De officiële Circuit Zolder kledij is eveneens in onze trackshop verkrijgbaar. Spring gerust even binnen! Wilt u graag eens het volledige gamma komen verkennen van Speedwear dan bent u steeds van harte welkom in onze 800m² shop te Herentals. Alle dagen geopend van 9u tot 18u, donderdag tot 19u en zaterdag van 10u tot 16u. Zondag en maandag gesloten.

Bent u nog op zoek naar een leuke locatie voor uw event? Dan is Circuit Zolder ‘the place to be’. Voor verdere info omtrent Circuit Zolder, contacteer gerust Circuit Zolder: +32 (0)11 85 88 88

Op de kartingbaan welke gelegen is te midden van het legendarische Circuit Zolder bieden wij u leuke formules voor bedrijfsevents, teambuiling, … en niet te vergeten onze kartingschool voor kinderen. Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren: + 32 (0)14/26 14 21.