0 items

Circuit Zolder Funfastic Merchandising Shop by Speedwear

Speedwear is officiële partner van Circuit Zolder inzake de verkoop van artikelen.  Tijdens gemotoriseerde events bent u van harte welkom in onze shop, klik hier voor onze evenementskalender.

Merchandising shop

 

De shop is geopend tijdens alle events te Circuit Zolder. Deze events zijn terug te vinden op onze evenementenpagina. Daar vindt u alle autosport en karting events waar het Speedwear team aanwezig zal zijn en u het nodige advies zal kunnen geven.

 

Member

 

Als member, kan u ook ook uw funfastic geschenk komen afhalen in onze trackshop. Aarzel niet om uw geschenk te komen afhalen en ineens een kijkje te nemen in onze leuke trackshop!

 

Trackshop

 

Speedwear is als partner sinds jaar en dag aanwezig op dit circuit. Zowel coureurs als de bezoekers kunnen profiteren van onze expertise. Als erkend Arai Helmet- service punt, kan u bij ons terecht om aan uw helm een grondige check-up te voorzien. Bovendien bieden wij graag onze expertise aan met het kiezen van de gepaste racekledij.

Pakken coureurs

Eerst en vooral kan u bij ons terecht voor nieuwe racekledij zoals race overalls, raceschoenen, handschoenen en overige raceuitrusting. Daarnaast kan u tal van racepakken aanschouwen van toonaangevende coureurs. Denk hierbij aan de pakken gedragen tijdens Nascar wedstrijden, Formule-1, diverse GP’s, Europese- en wereld kampioenschappen karting en auto racing.

Tevens bevinden zich in de Merchandising shop een beperkte selectie van racepakken, nomex onderkleding, raceschoenen, racehandschoenen en technische artikelen. Ook vindt men een uitgebreid gamma van gadgets terug in onze trackshop met het funfastische Circuit Zolder logo erop verwerkt. De officiële kledij is eveneens in onze trackshop verkrijgbaar. Spring gerust even binnen! Wilt u graag eens het volledige gamma komen verkennen van Speedwear dan bent u steeds van harte welkom in onze 800m² shop te Herentals. Alle dagen geopend van 9u tot 18u, donderdag tot 19u en zaterdag van 10u tot 16u. Zondag en maandag gesloten.

 

Bent u nog op zoek naar een leuke locatie voor uw event? Dan is Circuit Zolder ‘the place to be’.  Voor verdere info, contacteer Circuit Zolder: +32 (0)11 85 88 88

Op de kartingbaan welke gelegen is te midden van het legendarische Circuit Zolder bieden wij u leuke formules voor bedrijfsevents, teambuiling, … en niet te vergeten onze kartingschool voor kinderen. Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren: + 32 (0)14/26 14 21.