Casual

Casual

Casual kleding is in feite je alledaagse kleding die je thuis, naar de racebaan of naar de stad draagt. Letterlijk genomen is casual kleding vrijetijdskleding, zonder strenge regels en voorschriften. Laat jouw persoonlijke kledingstijl zien. Ben je bijvoorbeeld gek op sweaters, T-shirts of pet, die getint zijn met leuke graphics? Dan kan je gerust je outfit komen aanschaffen in onze casual afdeling, hier zal je leuke kleding stuks vinden van de collecties Alpinestars en Sparco.

Wie bieden een ruime keuze aan t-shirts met diverse prints, kleuren en maten. Dankzij de vele verschillende prints op de t-shirts hoeft u nooit twee keer dezelfde t-shirt te dragen. Zoekt u een t-shirt om aan te doen bij het uitgaan, tijdens het werken, of gewoon om lekker languit in de zetel te liggen, dan bent u aan het juiste adres want hier vindt u namelijk de t-shirt die perfect bij u past. Er is geen enkel kledingstuk makkelijker dan De stijlen variëren van trendy tot tijdloos, van kleurrijk tot sportief, en zijn makkelijk te combineren met de vele andere kledingstukken op onze webshop, zoals bijvoorbeeld een jeansbroek of een leuk vestje.

Alpinestars heeft een uitgebreide collectie dit van vrijetijdsschoenen, T-shirts, sweaters, petten, …. op onze webshop bieden wij een beperkte selectie van de collecties, in onze winkel daarentegen bieden wij een ruime collectie aan.  Petten zijn in diverse versies en kleuren  verkrijgbaar :

  • Snapback caps : Met een snapback kun je het heel gemakkelijk van achter sluiten met een clipsluiting. Hierdoor past het op elk hoofd.
  • Trucker caps : Is identiek als een snapback cap, het enige verschil is dat er een soort van net aan de achterkant is
  • Fitted caps & Flexfitted caps : Fitted caps en flexfitted caps zijn elastisch en zorgen voor een goede vorm op je hoofd. De vocht absorberende zweetband maakt jouw cap ook bij hoge temperaturen of bij veel beweging nog draagbaar.
  • 5 panel caps : 5 panel petten zijn optisch in 5 vlakken verdeeld. Dit kan per cap verschillen in kleur en je ziet het duidelijk door de zichtbare naden.