Sparco Nomex ondergoed

Sparco Nomex ondergoed

Sparco Nomex ondergoed is met de RW-9 serie bijzonder laag in gewicht. Uiteindelijk weegt deze slechts 180gr/m² en is daardoor het lichtste brandvrije ondergoed ter wereld

Sparco Nomex ondergoed

In het assortment van Sparco Nomex® ondergoed of onderkleding treft u zowel FIA goedgekeurd materiaal als niet FIA goedgekeurd materiaal. Doet u niet mee aan officiële wedstrijden en beoefent u de sport als hobby dan zou u daardoor kunnen kiezen voor deze laatste.

Balaclava

Balaclava of bivakmuts die men draagt onder racehelm, beschermt het hoofd, de nek en ook de hals. Deze is leverbaar in het wit en zwart.

Shirts

Shirts vervaardigd van Nomex® zijn er in regular en slim fit terwijl deze in lange en korte mouw te leveren zijn. Ook de shirts zijn leverbaar in de RW-9 het lichtste brandvrije ondergoed ter wereld.

Broeken

Een Bbrmuda’s voor de hobbyrijder. Bovendien is er voor de professionele coureur uiteindelijk ook een broek in RW-9 serie. Terwijl de broek vrijwel naadloos wordt geleverd garandeert deze als gevolg van X-cool een bijzonder fris en comfortabel gevoel.

Kousen en sokken

Naast sokken zijn er ook de kousen die de eigenschap bezitten om verzuring van de spieren tegen te gaan.