Alpinestars nomex onderkleding

Alpinestars nomex onderkleding

Alpinestars nomex onderkleding biedt naast een veilig gevoel teven een heerlijk draagcomfort. Bovendien als men kiest voor de ultradunne lichtgewicht serie is er slecht sprake van een zeer geringe toename in het totale gewicht.

Onderkleding van Alpinestars

  • Balaclava’s
  • Shirts
  • Broeken
  • Sokken en kousen

 

Balaclava

Een balaclava wordt gedragen onder een helm. Naast de ademende werking biedt deze bescherming aan het totale hoofd de nek en de hals. Rondom de ogen is er een uitsparing in de balaclava.

Shirts

De Nomex® shirts zijn er in diverse uitvoeringen. Zo heeft u keuze uit meerdere modellen en kleuren. Naast reguslar fit is er ook de slim fit die als een tweede huid op uw lichaam zit.

Broeken

In de broeken is er eveneens een grote keus van slim fit tot regular. Naast het “standaard” materiaal tevens ultradunne goed ventilerende stof die bovendien superzacht is. Uiteindelijk bepaalt dat het draagcomfort.

Sokken en kousen

Sokken en kousen zijn natuurlijk net zo belangrijk daar waar het gaat om een goede bescherming. Naast deze bescherming dienen deze zo min mogelijk “aanwezig”te zijn. Ook dienen de sokken goed te ventileren. Daardoor heeft een coureur minder last van gezwollen voeten.