Wij zijn verhuisd!

Speedwear banner verhuizing

Wij zijn verhuisd! Maar we blijven in de buurt, slechts 5 kilometer verderop ontvangen wij u graag in ons moderne en ruime pand met veel meer mogelijkheden. Onze nieuwe locatie bevindt zich in de industriezone ‘Klein Gent’, Atealaan 36 te Herentals. Vanaf 9 Februari 2021 verwelkomen wij u vanaf deze locatie.

Zo komt u er.

U bereikt onze nieuwe locatie gemakkelijk via de naastgelegen snelweg E313, Antwerpen – Hasselt, afrit 21 Herentals Industrie(2 min). Bovendien is er volop parkeergelegenheid op eigen terrein.

Scan de QR code

U kunt natuurlijk ook de QR code van ons verhuisbericht scannen dat navigeert gemakkelijk en snel!

Verhuisbericht Speedwear-400

Waarom verhuizen wij?

In de afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid. Zowel in assortiment als in teamgrootte / organisatie. De ruimere locatie, biedt u nog meer mogelijkheden. Dit omdat wij hiermee onze huidige service kunnen uitbreiden, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Om zo samen met u onze kennis en passie te delen.

Langskomen met of zonder afspraak

Aan u de keuze met met of zonder afspraak? We verwelkomen u graag op onze nieuwe locatie, betreft het een:

  • helmspuiting,
  • personalisatie,
  • opmeting van een volledige uitrusting of
  • andersoortige specifieke zaken

maak dan eerst een afspraak zodat de betreffende specialist voor u staat gereserveerd.

Officiële opening

Zodra als de Corona pandemie zich heeft laten indammen en de regels het toelaten heffen wij graag met u het glas tijdens een officiële opening. In de tussentijd verwelkomen wij u graag in onze nieuwe locatie. En staan wij, zoals u dat van ons gewend bent, graag als partner aan uw zijde.